Horoscop zilnic 17.10.2019

Horoscop Berbec 21 Martie - 20 Aprilie

Cum să iti duci cu bine sarcinile la final dacă nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Această lipsă de răbdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru azi, ca atare tratează obstacolele care se ivesc ca o lectie a răbdării pentru tine. Stii si tu că nu stai tocmai bine la capitolul răbdare, tu care intotdeauna ajungi repede la ce ti-ai propus, incat de data aceasta, cand lucrurile evoluează atat de lent, devine de-a dreptul supărător pentru unul ca tine. Parcă toate stau pe loc sau, mai rău, merg invers decat ai dori tu.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Taur 21 Aprilie - 21 Mai

Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru că nu sunt deloc răutăcioase, asa cum ti se par tie, ca atare nu răspunde agresiv la atacurile verbale indreptate spre tine. Auto-ironia e solutia cea mai bună de a contracara un atac, pentru că, dacă ai aluneca spre nervozitate, mai mult ai strica, deci tine sub control cuvintele dure care-ti vin pe limbă. Fii sigur că nimeni nu are nimic cu tine si ceilalti glumesc doar asa, ca să dinamizeze atmosfera. Ce-i drept, nu meriti să devii tu tinta poantelor lor, dar poti răspunde cu aceeasi monedă!
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Gemeni 22 Mai - 21 Iunie

Prietenii mai in varstă sunt sursa ta de intelepciune si inspiratie, deci incearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva in preajma ta gata să te ajute cu indrumări bine documentate, provenite din experienta proprie, deci ai avea numai de castigat dacă il ascuti cu luare aminte. Retine tot ce-ti spune, asează totul in memoria ta, pentru că va veni o zi cand te vei folosi de toate aceste informatii, ba chiar le vei transmite si tu mai departe celor aflati in situatii similare cu tine acum.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Rac 22 Iunie - 22 Iulie

Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar după un timp iti vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Leu 23 Iulie - 21 August

Spui că parcă un vis ti s-a implinit, că rugăciunile ti-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea si sufletul tău astepta. Bucură-te de aceste momente superbe in care inima ta e răsfătată cu senzatii atat de plăcute, dar nu le impărtăsi incă nimănui. E nevoie de un pic de discretie, tine-le doar pentru tine, ca să fii si tu sigur că ceea ce simti acum e real si are viitor. Dacă incepi să spui la toată lumea, magia se risipeste!
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Fecioara 22 August - 23 Septembrie

Stai cu urechile palnie la tovarăsul tău de discutie, pentru că iti transmite niste solutii excelente la problemele care te preocupă acum. El e detasat de tot ce ti se intamplă si vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat in aplicare sau stocate in memorie pentru momentul in care vei putea să te folosesti de ele. Ai multe de invătat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulantă de idei si informatii de mare valoare.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Balanta 24 Septembrie - 23 Octombrie

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descătusate aiurea, fără un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat dacă nu te-ai băga in aceeasi oală cu cei din jur, pentru că tu chiar nu ai nicio legătură cu problemele acestora. Incearcă să zambesti si să treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru că atitudinea ta e net superioară. Abordezi o oarecare indiferentă la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depăsi momentul critic fără urmări neplăcute.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Scorpion 24 Octombrie - 22 Noiembrie

Cu multă intelepciune si fără pic de grabă, poti extrage azi o concluzie foarte utilă pentru planurile ajunse in impas. A fost nevoie de o analiză atentă si indelungată pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovadă nici de impulsivitate, asa cum faci uneori, nici de nerăbdare, ci le faci pe toate cu calm si cumpătare, constient de greutatea acestui moment. Ba chiar ti-e si putin teamă să-ti exprimi ultimul cuvant ca nu cumva să deranjezi pe cineva, să superi, să iriti, preferand parcă să mai lasi timpul să treacă.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Sagetator 23 Noiembrie - 22 Decembrie

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Capricorn 23 Decembrie - 20 Ianuarie

Taci si suporta unele conditii care nu prea iti convin, la prima vedere. Nu-ti place deloc sa o faci pe umilul, cand tu ai o atitudine de lider si orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea ca o pozitie inferioara, un ton scazut si putina modestie nu strica deloc. Ai multe de castigat de pe urma unei astfel de atitudini, dupa principiul capul taiat sabia nu-l taie. Taci si suporta unele conditii defavorabile acum, pe moment, pentru ca ceea ce poti obtine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merita efortul.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Varsator 21 Ianuarie - 19 Februarie

Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus. Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Pesti 20 Februarie - 20 Martie

Stresul te face sa vezi in jur numai pericole si piedici si simti ca bati pasul pe loc. Nu intalnesti oameni care te pot ajuta cu adevarat in ceea ce ai de facut, pentru ca ai ghinionul de a atrage in calea ta oameni pesimisti, exagerat de critici, care comenteaza malitios fiecare pas al tau, inamici care-ti pun bete in roate si, in asemenea cadru tensionat, e si normal sa te copleseasca gandurile negative. Lupta impotriva celor care ti se opun cu atata vehementa.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Top