O nouă ediţie Oradea Job Expo

De Dan Birta
Reactualizat la:
7Comentarii
Majoritatea companiilor au fost mulţumite
Majoritatea companiilor au fost mulţumite
Companiile prezente la eveniment vor beneficia de mediatizare în Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro.

Companiile care caută angajaţi au şanse mari de a-i găsi. Bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă, pot să-şi pregătească CV-urile. Ediţia de toamnă a târgului locurilor de muncă „Oradea Job Expo” va avea loc vineri, 4 octombrie 2019, sub cupola Era Park. „Oradea Job Expo” este organizat de către SC Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, şi al site-urilor Bihon.ro şi Erdon.ro. Partener intituţional este AJOFM Bihor. Firmele participante vor beneficia de mediatizare în ziarele şi pe site-urile amintite, precum şi pe paginile lor de facebook.

Până în prezent, la eveniment şi-au anunţat intenţia de a participa următorii angajatori: Faist Mekatronic, Cerved, FinProm, Hanning, Inteva, PGS Sofa, Class Furn, Leroy Merlin Romania, Plexus Service RO, Lava Knitting şi Şcoala Posliceală Henri Coandă. Lista rămâne deschisă, companiile interesate putând obţine informaţii la tel: 0728.116.455.

Ce a fost în primăvară

La ediţia de primăvară, care a avut loc în aceeaşi locaţie – Era Park – în data de 22 martie, au participat 30 de firme, care au oferit peste 1.400 de locuri de muncă. Că târgul a fost ţintit spre persoanele care chiar doreau să se angajeze sau să-şi schimbe locul de muncă a fost şi dovada celor 981 de CV-uri adunate de companii, dar şi faptul că pe la nici un stand nu s-a prezentat vreo persoană să i se semneze negaţia cum că nu ar fi bună pentru postul oferit.

Majoritatea companiilor au fost mulţumite şi ne-au sugerat să mai facem o ediţie a târgului în a doua parte a anului. Drept urmare, ne aflăm în faţa ediţiei de toamnă a „Oradea Job Expo”.

Companii mulţumite

Reamintim câteva dintre opiniile exprimate în primăvară de reprezentanţii companiilor prezente. „Suntem mulțumiți atât de organizare cât și de mediatizare. A fost unul dintre cele mai bune târguri de job-uri la care am participat”, ne-a spus Gheorghe Cicortaș, director de calitate la GMAB.

„Dintre toate târgurile la care am participat, calitativ vorbind e la nivel ridicat, atât din punct de vedere al participanților cât și din punct de vedere al organizării și mediatizării. Vom participa și la edițiile viitoare”, ne-a declarat Ovidiu Moldovan, analist recrutare la Inteva Oradea.

„Rezultatele în urma acestui târg sunt peste așteptările noastre. Au venit oameni care chiar doreau să se angajeze. I-am invitat la fabrică să vadă procesul de producție”, ne-a spus Silafaar Emese Juhasz director resurse umane la Hanning Motors.

„A fost cel mai bun târg la care am participat până în prezent. Au venit oameni care doreau să lucreze. Niciunul pentru negație. Ar fi util să-l faceți și în toamnă. Nu ne-am așteptat la așa bună prezență”, ne-a declarat Lia Milaș, specialist HR Plastor.

„Am fost și anul trecut. Anul acesta a ieșit și mai bine. Din punctul nostru de vedere, feed-back-ul este foarte bun”, a precizat Sorina Manole, specialist HR și jurist de la PGS. Plăcut surprinşi de participare au fost şi reprezentanţii Instal Center.

Delia Tirla, specialist HR la Connectronics, a rămas, de asemenea, plăcut surprinsă de prezența, organizarea și mediatizarea evenimentului. La fel și reprezentanții Celestica și Eberspaecher, care au adunat CV-uri mai multe ca la oricare astfel de eveniment de profil la care au mai participat.

„Noi suntem mulţumiţi. Am strâns CV-uri mai multe decât la precedentele târguri de job-uri la care am participat. Şi nu pentru muncitori necalificaţi, ci pentru bucătari şi ospătari”, a subliniat Raul Gherman, referent resurse umane la SC Turism Felix.

„Suntem foarte fericiți când vedem o prezență bună la un astfel de eveniment. Că este organizat de o entitate publică, că este organizat de o entitate privată. Se pare că nevoia de forță de muncă este vizibil prezentă. 30 de angajatori cu peste 1.400 de oferte de angajare, spune ceva. Ceea ce nu putem noi, acoperi acoperiți voi, firmele private. Felicitări pentru organizare”, a subliniat Bekesi Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor, care a felicitat Inform Media pentru iniţiativă, organizare şi mediatizare.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor